Från min veranda är släppt!

Nu är den här, Syster Enbärs andra bok efter Längtans flöde (2019)! Omslagsbild med landskapsmotiv
 
Från min veranda är geografen, Danteöversättaren och mystikern Arnold Norlinds andliga testamente. En tröstebok från en fattig sjuksäng vid skogsbrynet till en värld som ropar efter helande, med aktiv livshjälp åt var och en som förmår läsa eller bli läst en smula för.
 
Boken utkom första gången 1928 och görs nu tillgänglig på nytt av Syster Enbär i en lätt språkligt moderniserad utgåva, med ett förord av Alva Dahl.
 
Arnold Norlind (1883–1929) var gift med en av det förra seklets främsta svenska intellektuella, Emilia Fogelklou (1878–1972), och är i dag mest känd som huvudpersonen i hennes roman Arnold. Till yrket geograf gjorde han det till sin egentliga livsuppgift att »bygga sig en ö av kärlek«.
 
Köp boken på silentiumskrifter.se eller be din lokala bokhandel/bibliotek att köpa in den. De fysiska bokhandlar som redan nu har den i lager är Uppsala Bokhandel, Arken i Uppsala och S:t Sigfrids boklåda i Rättvik. Men snart är de fler!
 
Hos Silentium finns även en inspelad digital smygrelease i form av ett Zoomsamtal om boken med Peter Halldorf och Alva Dahl.